S.C ANTREPRENORUL S.A

Antreprenorul SA este o companie specializată în comercializarea betonului si are ca obiectiv să devină principalul Dvs. colaborator în furnizarea de beton proaspăt.

Betonul este un material de constructie compozit, obtinut in urma intaririi unui amestec omogen de agregate, ciment, apa si diferite adaosuri.

Betonul este folosit in industria constructiilor, in elemente de infrastructura si suprastructura pentru constructiile civile, industriale, hidrotehnice si ingineresti –drumuri, poduri, bareje, tuneluri.

Cea mai importanta clasificare a betoanelor se face dupa rezistenta la comprimare a materialului intarit. Alte clasificari se fac dupa gradul de lucrabilitate si granulatia maxima a agregatelor.

Retetele de beton sunt proiectate de specialistii nostri in concordanta cu norma europeana 012/1999. De asemenea, compania poate produce, la cerere, beton dupa retetele proiectate de beneficiar.

Toate clasele de beton comercializate sunt însoţite de Certificat de Conformitate respectând normele tehnologice în vigoare.

Calitatea betonului este controlată şi garantată prin analize specifice facute de laboratoare autorizate.

Antreprenorul SA are o capacitate de livrare de 100m3/zi beton proaspăt dispunând de 3 automalaxoare capacitate 10 mc .